Welkom Coachen Natuurlijk Hans Zwiers Werkwijze Coachingsvormen Contact Referenties

WERKWIJZECoaching:


Coaching door Coachen Natuurlijk is praktisch van aard en helpt je bij bewustwording, begeleidt u bij het realiseren van nieuwe doelen, persoonlijke groei, verwerking, overwinnen van angsten en het ontwikkelen van u zelf. Het is een individueel traject waarin u de unieke aandacht krijgt en u centraal staat. Waarbij u focust op, het heden, het verleden en de toekomst. Coaching gebeurt op een wijze die bij u past op basis van gelijkwaardigheid, op uw manier en op een tijdstip en locatie die u uitkomt.

Mijn ervaring is dat een ieder die gecoacht wordt in relatief korte termijn een positieve ontwikkeling doormaakt, waarvan de effecten snel zichtbaar en deze doorwerken op de lange termijn.


Hoe werk ik:


Als coach help ik bij het behalen van het doel waar u mee bij mij komt. Dit doe ik door het stellen van veel vragen om zo samen met u, aan het eind van de intake, het heldere doel te stellen. Na het stellen van het heldere doel kan ik ook een inschatting maken van het aantal bijeenkomsten dat nodig is om dat doel te bereiken. Mijn manier van werken is to the point, krachtig en doelgericht. Ik werk op basis van " No cure, No pay ".


Hoe lang duurt een coachingstraject?


Het gestelde doel(en) zijn meestal te behalen met 3 tot 4 gesprekken van ca 1,5 uur. Ik spreek de duur van het traject van te voren met u af en mocht er een extra sessie nodig zijn is deze geheel voor mijn rekening.


Hoe ziet het traject eruit?


Natuurlijk is voor elk te behalen doel een specifiek traject het meest passend. Ik heb wel gemerkt dat een bepaalde structuur hierin aanbrengen het meest efficiënt werkt.

In de 1e sessie bepaal ik samen met u wat het uiteindelijke heldere doel is. In deze sessie kijk ik ook met u welk menstype u bent om zo te kijken hoe ik u het meest van dienst kan zijn en dat u zich bewust wordt van uw menstype.

De 2e sessie zal bestaan uit het (her)ontdekken van de zintuigen en wat u daarmee kan en doet. Tevens ga ik in deze sessie met u een aantal technieken (heden, verleden en toekomst) doornemen om zo het uiteindelijke heldere doel te bereiken.

In de 3e sessie kijken we samen of de technieken werken en verfijnen deze zo nodig. Ook kijk ik dan of er nog een verdieping nodig is om zo het uiteindelijke heldere doel te bereiken. Is deze verdieping niet nodig dan kan er nu bepaald worden of de coaching voldoende is geweest.

Als er een 4e sessie nodig is dan kijken we daarin of de verdieping heeft geleid tot het gewenste effect en of het uiteindelijke heldere doel is bereikt


Waar vindt de coaching plaats?


Het liefst ga ik met u de vrije natuur in om zo in een vrije, ongedwongen en ruimtelijke omgeving de coaching te ervaren. Mocht u wens zijn om het op een andere locatie plaats te laten vinden dan pas ik mij daar geheel naar aan. Tevens is er de mogelijkheid dat ik naar uw locatie (binnen aanvaardbare reisafstand) toekom i.p.v. u naar de mijne.WELKOM - COACHEN NATUURLIJK - WERKWIJZE - HANS ZWIERS - COACHINGSVORMEN - CONTACT - REFERENTIES Hans Zwiers
Loopt u vast in het zoeken naar werk?   -  Bent u uit balans ?  -  Waar draait uw leven om ?  - Wilt u zich weer goed voelen ? - Weet u niet meer hoe u uw doelen kunt bereiken ?  -  Nee ? ..........neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op. info@hanszwiers.nl of 06-11161234