Welkom Coachen Natuurlijk Hans Zwiers Werkwijze Coachingsvormen Contact Referenties

COACHINGSVORMENDe vormen van coaching:


Lifecoaching: coaching bij alle vormen van problemen die mensen in het dagelijks leven tegen kunnen komen te denken aan: slecht voelen, depressie, trauma/rouwverwerking, omgaan met het verleden, omgaan met het heden en goed inzetten op de toekomst.


Jobcoaching: coaching die nodig is om goed aan te kunnen sluiten op de arbeidsmarkt, om op een passende manier deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces en een eigen inkomen te kunnen genereren zo duurzaam mogelijk.


Sportcoaching: coaching bij zowel het starten als het uitbreiden of verbeteren van sportactiviteiten. Hieronder kunnen diverse individuele doelstellingen vallen zoals conditieopbouw, afvallen, vormbehoud, gezond leven en opbouw naar een ultieme prestatie.


Studiecoaching: coaching die begeleidt en steunt tijdens de studie om huiswerk, opdrachten, verslagen en presentaties goed te kunnen maken en afronden met een goed resultaat. Het leren om gaan met leren en studeren (ook op oudere leeftijd), het leren plannen en voorbereiden en zelfverzekerd deelnemen aan toetsen, examens en eindopdrachten.WELKOM - COACHEN NATUURLIJK - WERKWIJZE - HANS ZWIERS - COACHINGSVORMEN - CONTACT - REFERENTIES Hans Zwiers
Loopt u vast in het zoeken naar werk?   -  Bent u uit balans ?  -  Waar draait uw leven om ?  - Wilt u zich weer goed voelen ? - Weet u niet meer hoe u uw doelen kunt bereiken ?  -  Nee ? ..........neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op. info@hanszwiers.nl of 06-11161234