Welkom Coachen Natuurlijk Hans Zwiers Werkwijze Coachingsvormen Contact Referenties

COACHEN NATUURLIJK


De naam Coachen Natuurlijk is niet maar zo ontstaan, ik heb hier bewust voor gekozen en deze keus is op drie manieren uit te leggen

WELKOM - COACHEN NATUURLIJK - WERKWIJZE - HANS ZWIERS - COACHINGSVORMEN - CONTACT - REFERENTIES Hans Zwiers
  1. Dat het coachen van mensen een heel natuurlijk proces is omdat iedereen dit op een of andere manier van jongs af aan al mee krijgt vanuit zijn of haar opvoeding, opleiding en in het privé en werkzame leven daarna.

  2. Coachen Natuurlijk! Met het uitroepteken erachter is Coachen Natuurlijk een commando. Een vorm van beter voelen, groei en ontwikkeling die beter werkt dan andere vormen van correctie (denk aan straf, sancties enz.)

  3. In de naam Coachen Natuurlijk zit het woord “Natuur” opgesloten. Voor mij is dit de meest ultieme plek om de coaching plaats te laten vinden. Als het enigszins mogelijk is ga ik het liefst met de te coachen personen de natuur in om de vrijheid, ongedwongenheid en de ruimte buiten te ervaren. Indien anders gewenst is dit altijd mogelijk.
Loopt u vast in het zoeken naar werk?   -  Bent u uit balans ?  -  Waar draait uw leven om ?  - Wilt u zich weer goed voelen ? - Weet u niet meer hoe u uw doelen kunt bereiken ?  -  Nee ? ..........neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op. info@hanszwiers.nl of 06-11161234