Welkom Coachen Natuurlijk Hans Zwiers Werkwijze Coachingsvormen Contact Referenties

REFERENTIESGraag zou ik van u willen weten hoe u mijn coaching ervaren heeft, met uw goedkeuring worden uw bevindingen hier op de pagina vermeld.Ik had af en toe een slecht gevoel en dat was meestal aan het begin van de dag of als ik ging slapen. Ik had dan een slecht begin van de dag of kon niet in slaap komen waardoor ik weer moe wakker werd. Door een oefening die ik geleerd heb kan ik nu mijn slechte gevoel omdraaien en er een goed gevoel van maken. Ik kan het overal doen, in bed, in de woonkamer, op school of als ik ergens op visite ben. Het werkt bij mij altijd en maakt mijn slechte rode gevoel weer mijn fijne blauwe gevoel.


LZ.


Heb altijd hard en veel gewerkt in mijn leven. Ben nu op een leeftijd dat ik dat nog wil maar het

lichaam zegt nee. Dat kon ik moeilijk accepteren met als gevolg veel gepieker en druk in het koppie. Ik zie veel dingen op het werk en die wil/moet ik allemaal doen. Kwam 's middags thuis met veel gepieker. Doordat je mij een zinnetje met uitleg gegeven hebt herhaal ik dat telkens wanneer het druk wordt in mijn koppie.

Sinds kort pas ik dat toe op het werk en het begint zijn vruchten af te werpen. Thuis heb ik het 1x nodig gehad met een fantastisch resultaat. Ik kon door de spanning van al dat gepieker niet meer slikken met eten en wilde het zoals altijd weggooien. Ben toen resoluut

het zinnetje hardop gaan zeggen. In totaal 7x. Daarna kon ik voor het eerst in een lange tijd verder gaan met eten en dat ging gewoon goed. Dat was voor mij verademing. De keel zat niet meer dicht. Voor mij het ultieme bewijs dat het werkt.


Dank je wel.

MSHans durft vanuit een autonome, respectvolle en eerlijke houding de "mens" te benaderen.

Hij ziet wie je bent en wil je graag op weg helpen zodat je het juiste spoor kunt gaan bewandelen.

Hij heeft mij de ogen geopend, en deuren op een kier gezet, waardoor ik stappen heb durven zetten om de zaken in mijn leven op te pakken. Hij heeft mij weer kennis laten maken met mijn eigen gevoel en heeft mij laten inzien dat deze belangrijk- en noodzakelijk zijn om los te komen van het oude en om nieuwe paden in te kunnen slaan!


FB

WELKOM - COACHEN NATUURLIJK - WERKWIJZE - HANS ZWIERS - COACHINGSVORMEN - CONTACT - REFERENTIES Hans Zwiers
Loopt u vast in het zoeken naar werk?   -  Bent u uit balans ?  -  Waar draait uw leven om ?  - Wilt u zich weer goed voelen ? - Weet u niet meer hoe u uw doelen kunt bereiken ?  -  Nee ? ..........neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op. info@hanszwiers.nl of 06-11161234

Hans heeft bij mij in één gesprek, op een directe maar respectvolle manier, tot de kern weten te komen. Het uitlichten van bepaalde eigenschappen heeft voor verheldering gezorgd waar ik mee verder kon. Hij heeft mij naast inzicht een prettige manier geboden om mezelf als het ware te ‘her-programmeren’ daar waar ik vastloop. Een ontzettend waardevol gesprek!


SD