Welkom Coachen Natuurlijk Hans Zwiers Werkwijze Coachingsvormen Contact Referenties

HANS ZWIERS


Ik ben geboren in Loenen op de Veluwe en daar opgegroeid met alleen mijn moeder. Mijn vader is op jonge leeftijd overleden aan kanker en mijn jeugd was een harde leerschool. Na de middelbare school ben ik gaan werken in de Grafische industrie waar ik mezelf heb weten op te werken door zelfstandig opleidingen te gaan volgen. Nu ruim 12,5 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar Felua-groep Apeldoorn om daar als Teammanager aan het werk te gaan met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en maatschappij. Hier ook weer de nodige opleidingen gevolgd en mijzelf bekwaamd in het begeleiden en ontwikkelen en coachen van mensen met al dan niet een beperking. Tijdens mijn werkzame periode een partner gevonden, lange tijd samengewoond, uiteindelijk getrouwd en vader van een zoon geworden. Na 10 jaar huwelijk gescheiden en daarna nog enkele jaren samengewoond en sinds januari 2015 alleen wonend. Naast mijn werk ben ik ook nog Spinning-instructeur bij sportcentrum Hippmann te Brummen. En sinds 1 januari 2016 eigenaar van Coachen Natuurlijk.


Scholing en werkervaring


Na de lagere en middelbare school heb ik mijzelf in de Grafische sector middels diverse opleidingen weten te scholen tot het niveau bedrijfsleider. Ik ben ca. 17 jaar in de Grafische sector werkzaam geweest. Ben op 1 januari 2016 ruim 12,5 jaar in het Sociaal Domein aan het werk en daar diverse opleidingen gevolgd van Middel Management tot Hoger Management en begeleiden van mensen middels diverse opleidingen waaronder NLP. Ik school mijzelf elk jaar bij. Sinds 1 januari 2016 eigenaar van Coachen Natuurlijk.

WELKOM - COACHEN NATUURLIJK - WERKWIJZE - HANS ZWIERS - COACHINGSVORMEN - CONTACT - REFERENTIES Hans Zwiers
Loopt u vast in het zoeken naar werk?   -  Bent u uit balans ?  -  Waar draait uw leven om ?  - Wilt u zich weer goed voelen ? - Weet u niet meer hoe u uw doelen kunt bereiken ?  -  Nee ? ..........neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op. info@hanszwiers.nl of 06-11161234